Категории
Visitor Counter
00295472
Today Visitors 308
Total Visitors 295472
Today Hits 1689
Total Hits 4144919
Online Visitors 15
Реклама
Skype
Skype Me!

Вечерна иглика

Вечерна иглика
Вечерна иглика
Код на продукт: 1бр. е 1оп./90капс./
Наличност: Няма на Склад

Тегло: 50.00 гр.
Цена: 22.30лв.

Вечерна иглика, масло, 500 mg

Действие: Маслото от вечерна иглика OmegaFactors е натурално, студено пресовано, извлечено при ниска температура, без използването на опасни разтворители като хексан. Студеното пресоване запазва всички важни хранителни компоненти. Маслото е изключително добре пречистено - до отстраняване на всички органични остатъци и примеси, като резултатът е стабилен продукт без консерванти. Това е най-чистата, стабилизирана форма на масло от вечерна иглика.  
Канадската компания Natural Factors непрекъснато провежда лабораторни и клинични проучвания, за да гарантира безопасността и чистотата на всички сурови материали, които влага в хранителните си добавки. Тя непрекъснато инвестира в иновативни технoлогии, повишаващи качеството и ефикастността на продуктите и.
Съдържание: в 1капсула дн.доза
Вечерна иглика (масло от семена) 500 mg 3000 mg
oт която:    
Гама-линоленовата киселина 50 m 300 mg
Цис-линолова киселина 360 mg 2160 mg

Опаковка: 90 софтгел капсули

Разфасовки:

Приложение: Маслото от вечерна иглика е едно от малкото, които съдържат голямо количество гама-линоленова киселина (GLA) – Омега 6 есенциална мастна киселина от важно значение за здравето. Тя е необходима за формирането простагландини (особено PGE1) - активни вещества, които поддържат и регулират жизнените функции на тялото. Маслото от вечерна иглика намалява риска от проблеми със сърдечносъдовата система, спомага за регулиране на кръвно налягане и за поддържане на здрава циркулация. Облекчава състоянието при респираторни проблеми. Често се използва с успех от жени с ПМС. Спомага за здрава и чиста кожа, включително и тази на лицето.

Дозировка: От 4 до 6 капсули на ден

Забележка: Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/4 до 1/2 дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Производител: Natural Factors, Canada

Странични ефекти: Няма наблюдавани

 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Реклама